Termeni și Condiții

Conţinutul site-ului 

Permisiunea de utilizare a Site-ului este acordată de către proprietar „SC Belvedere Andy SRL” numai în următoarele condiţii:

a) Site-ul este utilizat exclusiv în scopuri personale şi necomerciale;
b) Conţinutul Site-ului nu este reprodus în medii on-line sau off-line fără acordul prealabil din partea titularului sau celor care dețin drepturile de autor;
c) Acesta respectă în tot, cu titlu permanent prezenţele condiţii. Folosirea oricărui text, imagine, material din acest site în alte scopuri decît cele noncomerciale şi cele specificate în site, fără acordul scris al SC Belvedere Andy SRL., este interzisă, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Acești termeni şi condiții se aplică tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin accesarea, căutarea şi utilizarea website-ului nostru şi prin efectuarea unei rezervări, confirmați şi sunteți de acord că aţi citit, înțeles şi ați fost de acord cu toți termenii şi condițiile precizate mai jos.

Garantarea Rezervărilor si Politica de Plăti

Prin acest website,  oferim o platformă online prin intermediul căreia vizitatorii website-ului pot face rezervări pentru Pensiune Bujor de Munte , Munții Parăng.  Prin completarea formularului de contact , sunteți de acord cu condițiile rezervării.

In urma primirii cererii de rezervare, vom confirma disponibilitatea serviciilor solicitate si vom trimite factura proforma prin email.

Pentru garantarea rezervarii, este necesară plata unui avans de minim 30% din serviciile de cazare comandate, în termen de 2 zile lucrătoare de la data transmiterii facturii proforme. In situatia în care avansul nu va fi achitat în termenul menționat, rezervarea va fi anulată.

Diferența de 70% din costul cazarii cu mic dejun  se va achita la recepție.

Plătile pot fi efectuate:

  • transfer bancar

Personalul din recepție va informa oaspetii de achitarea la recepția pensiunii a serviciilor suplimentare solicitate de acesta și neincluse în tariful de cazare.

Serviciile  de masa comandate se achită după efectuarea prestației.

Plațile se efectuează cash sau card (dacă POS-ul este funcțional) la recepția pensiunii, în RON.

Politica de CHECK-IN / CHECK-OUT .

Cazarea se face incepând cu orele 14:00, iar predarea camerelor se face cel mai tarziu la orele 12:00. 

În cazul în care ajungeți la pensiune mai devreme de orele 14:00 și avem camere pregătite pentru a fi cazate, vă vom caza mai devreme.

Fumatul

Nu este permis  în camere sau în spatii publice; există locuri special amenajate. Se va percepe o taxă de igienizare de 200 Ron, pentru camerele în care s-a fumat.

Animalele  de companie

Este interzis accesul cu animalele de companie în incinta pensiunii. Pensiunea iși rezervă dreptul să refuze cazarea clienților însoțiți de animale de companie sub sancțiunea anulării rezervării și a plății unei penalități echivalente cu întreaga valoare a serviciilor aferente primei nopți de cazare.

Spaţiul de parcare şi autoturismele. 

Parcarea se poate face în perimetrul pensiunii, pe locurile speciale amenajate.

Deşi luăm toate măsurile de precauţie pentru evitarea neplăcerilor va rugăm nu lăsaţi obiecte de valoare sau acte în interiorul autoturismelor, dacă o faceţi noi vă informăm pe această cale că este pe răspunderea dumneavoastră.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram